Reiki

Som Reiki Master Teacher i Dr. Mikao Usui´s system til naturlig helbredelse og selvudvikling, tilbyder jeg healingssessions samt uddannelse i anvendelse af Reiki.

Vi har alle brug for balance og ro i vores krop – men sommetider skal der et skub til i den rigtige retning. Det er hvad Reiki healing giver – uanset om den gives ved direkte berøring eller som fjernhealing.

Reiki-healing en alsidig, kraftfuld og effektiv behandlingsform og giver en afslappende oplevelse, der kan hjælpe såvel fysisk som psykisk hos både børn, voksne, gamle, syge og døende samt tillige dyr og planter. Reiki-healing er ikke bundet til nogen trosretning og man behøver end ikke at tro på det, for at det virker. 

Reikihealing kan hjælpe dig med flere ting samtidig og er bl.a. meget ideel til:

  • Afstressing  og sindsro
  • Smertelindring af muskler og led
  • At give fornyet energi
  • Afbalancere energisystemet
  • Styrke immunsystemet

Som healer helbreder jeg ikke, men styrker dit eget energisystem til at bevare og skabe en sund balance og dermed godt helbred. Healing er derfor ideel som supplement til lægelig behandling. 

 

Selve ordet Reiki betyder frit oversat “Universel livsenergi” eller den
højeste energi og henviser til den livs-energi som er tilgængelig
for alle og som vi alle er en del af som levende organismer.


Reiki har sin oprindelse i østen og er i 1900 tallet blevet videreudviklet og tilpasset vestlig brug, hvor det i dag og anvendes som et healings- og udviklingssystem, der bl.a. praktiseres via: 

  • healing ved håndspålæggelse
  • fjernhealing
  • meditationer og energiarbejde


FLOW
& BALANCE
tilbyder healing under samtlige  af disse former – kontakt mig gerne her, for en afklaring af, hvad der vil passe bedst for dig ud fra dine behov.

Desuden kan du som noget helt særligt vælge at blive healet af to healere samtidig hos FLOW og balance – en unik og meget effektfuld healingsoplevelse, med ekstra fokus på afbalancering af dine maskuline og feminine energier.   

Under healing sker der kort fortalt der, at healeren fungerer som kanal for Reiki-energien, der afbalancerer dit energisystem. Det sker såvel ved håndspålæggelse som ved fjernhealing. Kvaliteten af energien du modtager er den samme. Vigtigt for dig er det derimod, at healeren selv er opmærksom på opløsning af egne blokeringer så energien kan strømme så frit som muligt til modtageren. Jo friere flow hos healeren, jo bedre healingseffekt for modtageren. Det kan du være obs på ved dit valg af healer…

Kontakt mig endelig for spørgsmål eller for nærmere aftale om healing her.

Pris og varighed                        

1½ time                                                                  850 kr.

3 x 1½ times sessions ved samlet køb                 2200 kr.

1 times session med healing af 2 healere            1100 kr.


Er du interesseret i selv at blive uddannet i anvendelsen af Reiki, kan du læse mere her om Reiki uddannelse.