Guidet chakra-tour

En personlig og transformerende rejse gennem dine chakraer.

Over 8 personlige 1:1 sessions kommer du på en transformerende rejse gennem dit chakrasystem med holdt ved hvert af dine hovedchakras, som er energicentre der hver især relaterer til forskellige fysiske og mentale aspekter i forhold til din trivsel. Læs gerne mere om chakras her.

Undervejs gennemgås de temaer og livsområder som dine chakras berører og dine chakras vil blive healet og afbalanceret, så din livsenergi kan flyde frit og sikre flow og balance i din tilværelse.

Vi starter i Rodchakraet og arbejder os derfra op gennem systemet, mens du lærer om de enkelte chakras temaer og deres betydning for din trivsel lige nu, ligesom du vil lære selv at have opmærksomed på og nære dine chakras i hverdagen.

Når dine chakras er i balance, kan du opleve:

  • stabilitet i tilværelsen
  • lyst til livet
  • velfungerende relationer
  • kontakt til at mærke, hvad der føles godt for dig og hvad du brænder for
  • rummelighed overfor andre
  • opleve glæden ved, at give og modtage ubetinget
  • mod og integritet til at vise, hvem du virkelig er og hvad du står for
  • klarhed over livets anliggender
  • kontakt til din intuition
  • fornemmelse for formål med dit liv.

Du vil øge din bevidsthed og forståelse for, hvad der stimulerer og sikrer mental og fysisk balance hos dig samt hvad der skal til for, at skabe ro og harmoni og en oplevelse af at være i god kontakt med dig selv.

Healing assisterer dig til, at rense dit energisystem for blokeringer som ellers kan forårsage større eller mindre ubalancer, som har det med at vise sig som skavanker på det fysiske, mentale og følelsesmæssige plan.

Vi mødes 8 gange á 1½ time med intervaller tilpasset din proces.

Første gang vil  du bl.a. blive nærmere introduceret til chakrarnes betydning og få råd og øvelser til, selv at kunne understøtte processen via opmærksomhed på dine chakras i hverdagen. Undervejs i forløbet gennemgås hvert chakra og dets indflydelse på din trivsel og samlede tilværelse. Der vil desuden blive rettet fokus mod de temaer du særligt kan have gavn af, at få healet. Hver session foregår derfor som kombination af healing, meditaiton og samtale omfattende coaching, mentoring, intuitiv vejledning m.v..

Forløbet vil samlet set være både være en en øjenåbner og en energi-booster – både indad og udadtil, som vil give dig indsigter der vil bidrage til nye perspektiver både på dit eget liv og det du omgives af.

Du vil endvidere få råd til din videre styrkelse af kontakten til de enkelte chakras og deres indbyrdes samspil i din hverdag.

Det samlede forløb betales med kr. 4800,- inden første session.

 

Kontak os for eventuelle spørgsmål eller for nærmere aftale her.