Fjernhealing

Ved hjernhealing modtager du energi på præcis samme måde som ved healing med håndspålæggelse, nemlig ved at der overføres energi til modtageren med healeren som kanal. 

Energi er ligeglad med afstand…

Fjernhealing er let at modtage og kan derfor forgå på tværs af tid og rum, over grænser og med tusindvis af kilometers afstand  – eller blot ved at vi sidder overfor hinanden uden fysisk berøring.

Jeg fjernhealer med Reiki, som har sin egen intelligens, og flyder derhen hvor behovet er i dit energisystem.

Healing afstemmer din energibalance og har positiv virkning på fysiske smerte, psykisk utilpashed og rigtig mange andre ting, som f.eks, at:

  • Øge immunforsvaret og kroppens natulige evne til, at helbrede sig selv
  • Forøge kroppens vitalitet
  • Forløse emotioner
  • Opløse stagneret energi, og rense kroppen for affaldsstoffer
  • Skabe dyb afspænding og ro på alle planer

Oplagte situationer for fjernhealing

Der findes et utal af situationer for anvendelse af fjernhealing, Her følger blot nogle eksempler:

Fysiske skader og lidelser der gør modtageren immobil
Kan du ikke komme til mig kan fjernhealing altid komme til dig.

Stress
Healing hjælper dit system til at spænde af og assisterer det til at genoprette den nødvendige balance, der slaper stressen slippe sit tag.

Nervøsitet og anspændthed
Fjernhealing er ideel til at hjælpe dig til at skabe afspænding, ro og klarhed, både generelt og i forhold til konkrete situationer og anvendes derfor ofte op til eksamen, jobsamtaler, tests, præsentationer, vigtige møder, forhandlinger og lignende situationer, hvor møder, konfliktsituationer, sorgfulde omstændigheder eller andre begivenheder særligt kan udfordre energiniveauet ved at bringe din energien “op at køre” af nervøsitet eller tappe dig for energi og lamme dig i anspændthed.

Behov for ekstra energi og lindring
F.eks. pårørende til syge har stor gavn af fjernhealing, da de typisk både giver energi til sig selv og til den ramte.

Syge og sengeliggende har nautligvis også meget stor gavn af fjernhealing,

Hospitalsindlagte fjernheales ofte hvor både operationer og rekreationsprocesser med gavn kan understøttes via fjernhealing.

Fjernhealing er desuden en fantastisk lindring og beroligelse for døende og er det ligesåvel for deres pårørende både før og efter et dødsfald.


Hvordan foregår fjernhealing?

Fjernhealing foregår ved, at vi  indledningsvis laver en aftale om, hvornår healing skal finde sted.  

På det aftalte tidspunkt anbefales du, at gøre dig det afslappet og behageligt.

Skab ro omkring dig, og sæt eller lægger dig i en afslappet position.

Herfra skal du blot slappe af og tage imod i det aftalte tidsrum. Lyt gerne til lidt stille musik, tænd et stearinlys eller andet, der understøtter en rolig tilstand for dig. Ofte benyttes healingen til en dejlig meditativ stund, hvis omstændighederne er til det.

Healing kan derfor lige såvel foregå i en afslappet position i din kontorstol som under et behageligt tæppe på din sofa, ude i naturen eller hvor det bedst passer dig. Du anbefales blot, at slappe af så længe healingen varer – typisk 30 min.. 

Hav helst så få forventninger som muligt til, at mærke noget specielt.  Måske du mærker noget under healingen – måske ikke. Oplevelsen er meget individuel, men uanset hvad vil du modtage hvad du har brug for af energi i den givne situation. Vær derfor blot villig og åben overfor, at tage imod – f.eks. ved at sige “Ja tak” til healingen inde i dig selv.

Drik altid efterfølgende rigeligt med vand, da healing igangsætter udrensning, ogvand hjælper den fysiske udskillelse på vej.

Efter healingen følger jeg op. Alt efter vores aftale kan det ske pr. mail, sms eller telefon. Her informeres du om mine evt. oplevelser under healingen, som kan lede til råd, med udspring fra mit virke som rådgiver og behandler. Der kan også aftales en efterfølgende dialog f.eks. over telefon eller Skype hvor du kan få mulighed for besvarelse af evt. spørgsmål fra din side – nøjagtig som hvis vi sad over for hinanden. Se mere om priser nederst.

Kontakt mig gerne for spørgsmål eller for ønske om tidsbestillingher.


Hvem kan modtage fjernhealing? 

Fjernhealing kan modtages af alle som er interesseret i at modtage healing. Du behøver ikke tro på noget – end ikke healingens effekt for, at kunne få gavn af den.

Af etiske årsager udføres fjernhealing til personer under 18 år, alene med tilladelse fra en forælder. Endvidere er det en forudsætning, at et barns evt. eget ønske respekteres. Er barnet 10 år eller mere, bedes barnet derfor selv spurgt om accept.

Mærker jeg ved healingen, at en persons eget ønske ikke er blevet respekteret, og at healingen er uønsket, må jeg afbryde sessionen, og tilbagebetaler i så fald halvdelen af behandlingens pris. Vi vil alle gerne det bedste for andre, men kun det enkelte individ kan vide hvad der er bedst for ham eller hende, og det ønsker jeg at respektere.  


Tidspunkt:

Jeg fjernhealer som udgangspunkt på hverdage mellem 9 og 17.

Er du forhindret i at modtage healingen uforstyrret og stille indenfor dette tidsrum forhindrer det ikke fjernhealing. Det er nemlig sådan, at healing ikke kender tid og rum, så du kan modtage din healing, når du senere er klar ved at lægge eller sætte dig afslappet og uforstyrret ½ time for da, at sige ” ja tak” til, at modtage healingen. Effekten af den healing der er sendt dig vil være den samme.


Bestil fjernhealing ved at kontakte mig her.

Hvis du skriver, bedes du oplyse:

  • dit fulde navn og alder
  • hvad du ønsker healing til 
  • evt. forslag til tidspunkt der passer dig bedst  

Betaling foretages ved bankoverførsel eller via Mobile Pay senest 2 dage inden healingen. Se yderligere om det praktiske her.

Priser:

30 min. fjernhealing med afsluttende opfølgnings sms / e-mail               kr. 350

Efter healingen skrives gives kort besked om mine evt. oplevelser under healingen samt råd hertil.

Tilkøbsmulighed til 30 min. fjernhealing – 1 telefonisk opfølgning        kr. 100

Her gives lejlighed til, at du kan stille spørgsmål og drøfte evt. oplevelser omkring healingen og få konkrete råd ud fra din tilstand. Samtalen kan finde sted indtil 1 uge efter healingen på aftalt tidspunkt. 

 

60 min. fjernhealing incl. 1 telefonisk opfølgningsdialog                         kr. 650
Efter healingen gives råd ud fra din tilstand og mine evt. oplevelser samt lejlighed til, at du kan stille spørgsmål og drøfte evt. oplevelser omkring healingen.
Samtalen kan finde sted indtil 1 uge efter healingen på aftalt tidspunkt.