Meditation i organisationer

Meditation har været praktiseret i årtusinder og anvendes i dag med vidt forskellig intention af millioner af mennesker jorden  – spirituelle så vel som ikke spirituelle, der anvender meditation til at opnå og fastholde en ressourcefuld tilstand både i arbejdslivet og i privatlivet. 

Vidste du f.eks, at:

                         Meditation kan øge den samlede hjernekapacitet efter blot                                           2 måneders meditation, påvirke stressniveauet   og       opfattelsen af lykke i markant positiv retning…

Nu skal personlig udvikling ikke gøres til virksomhedernes opgave eller ansvar – men her er tale om en win/win situation for alle parter. Ved hjælp af meditation er det nemlig muligt, at lære, at beherske indre ro, meditere sig lykkeligere og gladere samt styrke koncentrationen og hermed blive i stand til at skabe en mere velorganiseret hverdag. Noget man kan have gavn af såvel i virksomhederne såvel som i hjemmene. Meditation er derfor ikke kun et spørgsmål om, at pleje sin personlige udvikling.

Flere og flere steder i erhvervslivet har man fået øjnene op for dette fantastiske redskab, som tilbydes medarbejdere, da det beviseligt medvirker til at:

  • forebygge og reducere stress  
  • mindske sygefravær
  • øge fokus og forbedre koncentrationen
  • skabe overskud til kreativitet og innovation
  • forstærke empati og samarbejdsevner
  • styrke arbejdsglæden

Der kan læses mere om meditation her.

Meditation er den grundlæggende ingrediens i mindfulnesstræning, læs derfor gerne mere om mindfulness i organisationer her

Meditation tilbydes som 1:1 træning eller gruppeforløb, og kan desuden indgå i kombination med andre tiltag. 

Der findes store mængder af forskningsresultater  på området, som vi meget gerne fortæller mere om, ved et møde eller som et indlæg.

Lad os høre om jeres organisations konkrete behov og ønsker. Vi kan uforpligtende kontaktes her.