Kategoriarkiv: Uncategorized

Hvordan skal dit 2015 blive?

Så har vi igen taget fat på et nyt friskt år. Den bevidsthed inspirerer nemt til refleksion – over året som det er gået og over mål og drømme for året, der venter…

Vi kan ikke ændre på året som er gået, men lidt reflektion er altid sund

 • Blev 2014 som du ønskede?
 • Havde du sat nogle mål for året?
 • Fik du indfriet dine ønsker og mål?
 • Satte du handling bag dine drømme?
 • Hvad tænker du om balancen i din tilværelse lige nu?
 • Hvad vil du gerne bygge videre på i det nye år?
 • Er der noget du ønsker at parkere her – som ikke skal med ind i 2015?
 • Hvilke mål og ønsker har du for 2015?


Intet år er levet forgæves
Alt vi oplever kan blive os til nytte – der er altid noget, vi kan tage med! Selv hvis du sidder med følelsen af, at have haft et dårligt år. Selv stress, konflikter, tab og andet rummer læring, som kan hjælpe dig godt videre.

Hvad tager du med ind i 2015 – og hvad vil du give slip på fra 2014?
En god ide er altid, at tage dig tid til, at stoppe op og reflektere og måske endda skrive konkrete mål ned og gøre dig bevidst om, hvad du ønsker for året. Det øger markant sandsynligheden for, at dine mål og drømme bliver en realitet. Mange får det blot ikke gjort… Kender du det???

Dette er tidspunktet hvis 2015 skal være året, hvor du tager mere aktivt hånd om din trivsel
Måske du også ønsker dig et mere glædesfyldt, nærende, nydelsesfuldt, bevidst, mindfull, stressfrit 2015 – hvor du vælger gode vaner til, handler på dine drømme og oplever bedre balance i din hverdag. Så er det NU!

Vil du hjælpe din trivsel i 2015 godt på vej?
Lad os sammen starte året ved enTrivsels-session, for, at sikre dig et et 2015 med mere flow og bedre balance i din tilværelse, som kan bane vej for, at dine mål, ønsker og drømme bliver ført ud i livet i 2015. F.eks. med en mere bevidst, mindful, stressfri og afbalanceret tilgang til hverdagen og tilværelsen som helhed.


Trivsels-sessions

FLOW & BALANCE tilbyder et udvalg af Trivsels-sessions til dig, der ved, at din livskvalitet afhænger af dig selv, og som gerne vil skabe de allerbedste betingelser for, at komme godt fra start i 2015.

Vælg hvad der tiltaler dig mest – eller forær dig selv én eller flere af hver:


*) 2015 Trivsels-samtalen kan bl.a. give dig:

 • Status/overblik over dine aktuelle livsomstændigheder 
 • Konkretisering af dine 5 væsentligste ønsker og mål for 2015 
 • Bevidsthed om din egen andel i, at lykkes med det du ønsker
 • Opmærksomhed på hvordan dine kerneværdier kan støtte dig og motivere dig
 • Kendskab til de personlige styrker, som skal lede dig godt gennem året
 • Opmærksomhed overfor ressourcer i dine omgivelser
 • Input som kan kan støtte dig i, at optimere din energi i hverdagen i 2015


Kontakt os
 for en aftale og giv dit 2015 den bedste start.

 

Du kan også give et gavekort til en Trivsels-session. Bestilles her.


Se gerne mere om, hvad
FLOW & BALANCE ellers tilbyder året rundt her

FLOW & BALANCE skaber sammenhæng i HELE din tilværelse

At holde helheden i tilværelsen for for øje, skaber det bedst tænkelige udgangspunkt både for aktuel trivsel og for videre udvikling – uanset om det sker med organisatorisk eller personligt afsæt. 

Se her, hvad du kan bruge os til som privatperson.

Læs her mere om, erhvervsrettet samarbejde.

Vi er alle er mennesker, der skal have vores daglige tilværelse til, at hænge bedst muligt sammen inden for de rammer og den kontekst, vi er en del. Der vil altid være forhold, vi kan påvirke, såvel som præmisser vi ikke kan. Meget handler derfor om, hvordan vi møder hverdagslivets mange aspekter – uanset om det handler om familieliv, karriere, kærlighed, relationer, sundhed, økonomi eller…

Væsentligt er også, om vi formår, at passe på os selv og træffe gode valg i tilværelsen. Kærlighed, kriser, karriere  – det hele fylder jo i menneskelivet, uanset hvordan vi lever. 

Vi har derfor alle behov for, at føle os hele som mennesker, både når vi går ud og når vi vender hjem igen hver dag. Desværre føles det ikke altid sådan for alle. Det vil vi medvirke til, at råde bod på. 

Tilværelsens forandringer, udfordringer og livsomvæltende situationer rummer velkendte stressfaktorer i mange menneskers dagligdag, forrygende, forbandet og forunderlig som den er, med sine mange facetter. Vi hjælper dig til at forebygge og komme godt videre uden stress.

Er du i job handler det om, at have dig selv med i det du gør. Med bevidsthed om egne styrker og værdier skaber du det bedst mulige grundlag for, at agere autentisk og bidrage til verden under vilkår der samtidig understøtter din balance og sikrer dig mest mulig flow med tilværelsen som helhed.

Er du ikke i et job, kan det opleves såvel som en frihed som en forbandelse… Her handler det om, at skabe et ståsted, hvorfra du kan tage næste skridt i god balance og holde dig åben for tilværelsens flow og muligheder både nu og fremadrettet.

Så uanset din livssituation ledes du mod styrket engagement – både i din dagligdag og i din tilværelse som helhed. Det vil kunne føre dig langt længere end du tror… – og åbne din bevidsthed for nye perspektiver og muligheder i alle sammenhænge.

Du kan læse mere om hvad vi tilbyder her.