Sund levevis – lækkert og nyttigt at vide om kost

Her deler og inspirerer vi med råd, opskrifter og andet, der hjælper os selv til at holde en sund og god balance i hverdagen.

Vi kunne ikke drømme om at agere ernæringseksperter – det lader vi andre om og holder os derfor ydmygt til hvad vi selv er bedst til og deler derfor blot hvad vi selv bruger eller har prøvet med positivt resultat.

I vores verden findes der som udgangspunkt ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til kost og sundhed, men en tro på, at vi har forskellige behov på forskellige tidspunkter, og faktisk er i stand til at spørge vore kroppe hvad den egentlig har brug for.

Hvordan lyder det for dig? Måske gør du det allerede – opfanger kroppens sinaler og kommunikere med den om hvad den har brug for. Hvis ikke, så prøv at forholde dig til denne mulighed. Vi hjælper dig gerne til at lære hvordan – kontakt os blot!

Vi er forskelige som individer og udsat for vidt forskellige påvirkninger, og derfor vil vore behov også altid være forskellige. Den kostretning der matcher din ven eller partner matcher derfor ikke nødvendigvis dig uanset at vi gensidigt smitter af på vore omgivelser.

Vi håber at kunne inspirere dig til at gøre noget godt for din trivsel og balance – ikke mindst ved at blive mere opmærksom på, at tage kroppen med på råd fremfor hovedsageligt at gøre hvad du mentalt tror er det bedste. 

Så må vi byde på lidt næring både til krop og hjerne?

Velbekomme!

Læs bl.a. om hvad der virker for os:

Vand og atter vand…  

 Citrus – vores morgenshot!