Reiki uddannelse

Alle kan lære at heale!

Healing handler om kort fortalt om, at åbne for energierne og lade dem kanaliseres gennem dig.

Reiki uddannelsen er foruden konkret oplæring i anvendelse af healing overfor dig selv og andre også en rejse i selvopdagelse og en af de mest kraftfulde måder til udvikling der findes, da den sætter dig i kontakt med dine egne indre ressourcer og styrker din egen balance og harmoni.

Som Reiki Master Teacher i Dr. Mikao Usui´s system til naturlig helbredelse og selvudvikling, tilbyder jeg uddannelse omfattende initiering i og oplæring i brugen af Reiki. At jeg er Reikimester (Reiki Master Teacher) betyder, at jeg selv er uddannet gennem samtlige af Reikisystemets grader og foruden at have kompetencer til at anvende Reiki som behandlingsform også er i stand til, at uddanne og initiere andre til brugen af Reiki.

Først og fremmest tilbyder Reiki-uddannelse dig, et effektivt redskab til, at selv at kunne arbejde med din egen mentale og fysiske healing for at styrke din trivsel, sundhed og grundlag for en fortsat balanceret udvikling. Det vil du være i stand til at begynde på allerede efter undervisning og initiering i den første Reiki-grad. Se mere om graderne her. 

Ønsker du efterfølgende eller over tid, at arbejde mere intenst videre med din personlige og måske spirituelle udvikling, samt eventuelt at bruge Reiki Healing mere professionelt tilbydes initiering i tredje grad samt uddannelse til Reiki Master teacher, Sidstnævnte er den del, der giver mulighed for, som jeg selv gør det, at uddanne og initiere andre til brugen af Reiki. Se mere om graderne her.   

At have lært Reiki, har stor betydning for min egen forståelse og oplevelse af energiarbejde og naturligvis også for min formåen for at kunne bidrage til både egen og andres trivsel. Jeg er derfor både stolt og ydmyg over i dag at bære titlen som Reikimester modtaget i lige line efter Reiki’s stifter Usui Mikao. 

 

Om brugen af Reiki i din hverdag kan læses mere her.

Om Reiki-systemets opbygning kan du læse mere her.

Om Reiki’s historie, kan læses mere her.

Om Reiki uddannelserne kan du læse mere her.