Fælles meditation

Der er noget særligt ved, at meditere sammen, uanset om vi er få eller mange. 

En fælles meditation i ny og næ erstatter ikke de positive effekter af individuel meditation i hverdagen – men kan være et rart supplement eller en god måde, at blive introduceret til meditation på.

Det er en anderledes og stemningsfuld måde, at være sammen på, og kan varmt anbefales både til nybegyndere og mere øvede – blot fordi det er så berigende, at være sammen om noget rart.

Hos FLOW & BALANCE vil du opleve, at du ikke behøver at krølle dig sammen i en mærkelig stilling i et rum fuld af røgelse og new age-musik for at meditere. Vi mødes i rolige omgivelser til en fælles time out, som i sommerperioden også sagtens kan være i naturen. Meditationen kan forgå siddende på stol eller gulv efter behag. Medbring venligst eget tæppe eller pude, som du ønsker at bruge.

Meditationerne baserer sig overvejende på guidede meditationer, som er for alle uanset om man har mediteret før eller ej. Vi mediterer uden særlig religiøs eller spirituel tilknytning, så alle uanset orientering kan være med.

Efter hver meditation, vil der være mulighed for at snakke om de oplevelser, du har haft, da det kan være godt at sætte ord på, og høre hvad andre har fået ud af meditationen og lade sig inspirere. Det vil dog altid være individuelt hvordan en meditation opleves, og intet er mere rigtigt end andet. Vi er forskellige og oplever hver især tingene i vores eget univers.

Se liste over planlagte arrangementer her eller kontakt os her for, at høre mere om hvornår vi overvejer næste fællesmeditation.

Gratis deltagelse ved første fællesmeditation hos FLOW & Balance.

Herefter 75 kr. pr. gang / 10 turs kort kr. 500.

Du er velkommen til, at forudbetale til bankkonto eller via Mobile Pay, så du kan glemme alt om kontanter og bare være tilstede, når du kommer. Se praktisk info

Arrangementet varer 1½ time og inkluderer udover behageligt selskab og god stemning te/kaffe/vand samt div. snacks og frugt – det er derfor en fordel, hvis du giver en melding om din deltagelse på forhånd – men ikke et must. Du er altid velkommen!

Se mere om tidspunkter for fælles meditations-arrangementer her eller kontakt os, at høre nærmere.


Kort om meditation
  

Når du mediterer, vil der gradvist opstå stilhed i kroppen og hjernen, som lader dig opleve en indre fred og stilhed.

Meditation løsner spændinger i krop og sind, og skaber velvære, og det er efterhånden bredt dokumenteret, at regelmæssig meditation både sænker blodtrykket, blodets indhold af stresshormoner og giver indre ro og balance.

Alle kan lære at meditere, det kræver bare lidt øvelse. I starten kan det virke udfordrende at lukke af for tankerne men ved regelmæssigt at øve sig i at lade tankerne passere uden at forholde sig til dem, vil man efterhånden opleve længere perioder med indre ro. Tanker dukker helt naturligt op, men du vil lære hvordan du kan lade den passere, frem for at forstyrre.

Læs gerne mere om meditation.

Se gerne tips til meditation her.